Zwem voor MIJ – Sponsor zwemtocht voor KWF kankerbestrijding

Een actie voor KWF Kanker Bestrijding

Op zaterdag 16 september 2017 nemen we een duik voor het goede doel! Zwem voor MIJ is een nieuw spektakel in de Lithse Ham tijdens de “Golfbad Osse Maasrace”, georganiseerd door de Osse zwem- en waterpolo vereniging Arethusa. Het concept is bedacht door Olympisch kampioen Maarten van der Weijden, samen met Inge Dekker en Joost Reijns (MIJ).

Aansluitend op de KNZB open water zwemwedstrijden staat nu één programma geheel in het teken van het goede doel. Deelnemers aan Zwem voor MIJ laten zich sponsoren en zwemmen een afstand van 1 of 2 kilometer. De volledige opbrengst gaat naar het goede doel!

Dit spetterende zwemspektakel zal dit jaar voor het eerst plaats vinden op de locatie van Maaspark De Lithse Ham te Lith (Gemeente Oss).

Deelname is in álle opzichten een echte belevenis. Zwem mee op het parcours van de open water zwemwedstrijd. Deelname staat open voor jong én oud, maar ook (bedrijven)teams. Natuurlijk kun je ook tijdens de open water zwemwedstrijd al sfeer komen proeven, of deelnemen aan de wedstrijd. Kortom een dag vol activiteit en sportiviteit! Waarbij ook volop aandacht is voor het goede doel en de vaak zeer persoonlijke reden waarom er mee gezwommen wordt.

Onderdeel van het inschrijfgeld is onder andere deelname aan een barbecue als afsluiting van het evenement. Meer informatie volgt.

We hopen dat we op zaterdag 16 september vele deelnemers, vrijwilligers, enthousiast publiek én jou mogen begroeten. En dat we aan het eind van de dag een prachtige cheque mogen overhandigen aan ons goede doel; KWF kankerbestrijding.

Inschrijven

Schrijf je in, individueel of als team, en laat je sponsoren door collegae, familie, relaties en vrienden. Volwassen worden uitgedaagd 2000 meter te volbrengen. Jeugd van 10 t/m 15 kan zich inschrijven voor 1000 meter. De opbrengst van de sponsortocht gaat naar KWF voor onderzoek naar kankerbestrijding. Deelnemers worden als VIPS ontvangen en geëerd. Voor het inschrijfgeld zijn een warm ontvangst, een goodiebag én deelname aan de afsluitende barbecue inbegrepen!

Schrijf je nu in voor Zwem voor MIJ

Daag anderen uit voor Zwem voor MIJ

Download, deel, verspreid de folder: Flyer Zwem voor MIJ (pdf)

Daag vrienden, collegae, buren, familie of wie dan ook uit om zich óók in te schrijven voor de Sponsorzwemtocht voor het KWF. Wie het aandurft wordt als VIP ontvangen en door zijn sponsoren gevierd. Het gaat niet om de tijd, niet om de afstand maar om de opbrengst!

Sponsor zelf

Je kunt onze actie natuurlijk ook zelf direct sponsoren!
Ga hiervoor naar de actie pagina op de KWF site, zie https://acties.kwf.nl/zwemvoormijlithoss16sept2017

Onze Ambassadeurs

Ambassadeurs Zwem voor MIJ, sponsor zwemtocht voor KWF

Ruud van Nistelrooy

Ruud van Nistelrooy

oud prof-voetballer, Heesch
Ik geloof dat iedereen talent heeft. Zet je talent in voor het KWF!
Joep Kemkens

Joep Kemkens

voorzitter Osse Industriële Kring
Kees van Geffen

Kees van Geffen

wethouder sport, gemeente Oss
Sporten is voor iedereen gezond. Door deel te nemen aan de sponsortocht Zwem voor MIJ combineer je sport met steun voor het KWF. Daarmee zorg je niet alleen voor je eigen gezondheid, maar draag je ook bij aan die van anderen. Een mooie combinatie.
Jelle van Gangelen

Jelle van Gangelen

directeur hotel de Weverij, restaurant Cordial Oss
Kom in actie en doe mee met de sponsortocht voor het KWF:
Zwem voor Mij!
Kleine moeite, veel effect!

Cordiale groet,
Jelle van Gangelen