Zwem voor KWF – Prestatie zwemtocht voor KWF kankerbestrijding

Op zaterdag 31 augustus 2019 nemen we een duik voor het goede doel!

in actie voor KWF Kanker Bestrijding

Aansluitend op de KNZB open water zwemwedstrijden kunt u deelnemen aan de prestatie zwemtocht welke geheel in het teken van het goede doel, KWF kankerbestrijding. Deelnemers hieraan doneren aan KWF en/of laten zich sponsoren en zwemmen een afstand van 500 meter (jeugd t/m 12 jaar), 1 of 2 kilometer. De volledige opbrengst gaat naar het goede doel!

En dat niet alleen! Voor onze jubileum editie hebben we voor de avonturiers: Zwemmen in het donker!!! Hou je van een extra uitdaging? Doe dan (ook) mee aan de Night Swim!

KWF gelooft in de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker
​Die dag die komt. We weten alleen nog niet wanneer. Samen kunnen we deze dag dichterbij brengen. Daarom vragen we iedereen om ons mee te helpen. Ook jou.

Dit spetterende zwemspektakel zal dit jaar plaats vinden op de locatie van Maaspark De Lithse Ham te Lith (Gemeente Oss).

Deelname is in álle opzichten een echte belevenis. Zwem mee op het parcours van de open water zwemwedstrijd. Deelname staat open voor jong én oud, maar ook (bedrijven)teams. Natuurlijk kun je ook tijdens de open water zwemwedstrijd al sfeer komen proeven, of deelnemen aan de wedstrijd. Kortom een dag vol activiteit en sportiviteit! Waarbij ook volop aandacht is voor het goede doel en de vaak zeer persoonlijke reden waarom er mee gezwommen wordt.

Interesse? Ga de uitdaging aan en meld je aan via info@ossemaasrace.nl. Inschrijfgeld bedraagt Euro 25,- inclusief drankje en hapje na afloop waar men nog gezellig kan nagenieten van de prestatie! Meer informatie volgt.

Via KWF is een speciale actie pagina opgestart waar je kunt doneren voor het goede doel. Help mee, doneer en laat zoveel mogelijk mensen sponsoren / doneren!

Doneer / Sponsor “Zwem voor KWF”

We hopen dat we op zaterdag 31 augustus 2019 vele deelnemers, vrijwilligers, enthousiast publiek én jou mogen begroeten. En dat we aan het eind van de dag een prachtige cheque mogen overhandigen aan ons goede doel; KWF kankerbestrijding.

Inschrijven

Schrijf je in, individueel of als team, en laat je sponsoren door collegae, familie, relaties en vrienden. Volwassenen worden uitgedaagd 2000 meter te volbrengen. Vind je dit te ver, ga dan de uitdaging aan om 1000 meter te volbrengen voor het goede doel! Jeugd t/m 12 jaar kunnen zich inschrijven voor 500 meter. Inschrijfgeld bedraagt Euro 25,-. De opbrengst van de zwem prestatietocht gaat naar KWF voor onderzoek naar kankerbestrijding.

Meld je nu aan voor Zwem voor KWF

Daag anderen uit !

Daag vrienden, collegae, buren, familie of wie dan ook uit om zich óók in te schrijven voor deze zwem prestatietocht voor het KWF. Het gaat niet om de tijd, niet om de afstand maar om de opbrengst!

Sponsor zelf

Je kunt onze KWF actie natuurlijk ook zelf direct sponsoren!
Ga hiervoor naar de actie pagina op de KWF site, zie https://acties.kwf.nl/fundraisers/arethusa/zwem-voor-kwf

Zegt het voort!