Schrijf je in en daag anderen uit voor de KWF sponsortocht ‘Zwem voor MIJ’

  • 3 augustus 2017
  • Zwem voor MIJ flyer

Arethusa organiseert op zaterdag 16 september de jaarlijkse open water zwemwedstrijd: de Golfbad Osse Maasrace (voorheen de Harense Smid Zwemrace). Dit jaar vindt de wedstrijd voor het eerst plaats in de Lithse Ham. Wij verwachten uiteraard veel enthousiaste mensen aan de start. Zowel geoefende als ongeoefende zwemmers. Zowel recreanten, masters, waterpoloërs als wedstrijdzwemmers. De zwemafstanden variëren van 250 meter tot en met 5 kilometer! Het volledige programma van de Golfbad Osse Maasrace is hier te vinden.

Doe (ook) mee met onze KWF sponsoractie Zwem voor MIJ

Na afloop van de zwemwedstrijd organiseren wij een extra sponsor-zwemtocht voor het KWF. Deze actie is een initiatief van de oud-topzwemmers (en oud kankerpatiënten) Maarten van der Weijden, Inge Dekker en Joost Reijns (MIJ).

Inschrijven

Schrijf je in, individueel of als team, en laat je sponsoren door collegae, familie, relaties en vrienden. Volwassen worden uitgedaagd 2000 meter te volbrengen. Jeugd van 10 t/m 15 kan zich inschrijven voor 1000 meter. De opbrengst van de sponsortocht gaat naar KWF voor onderzoek naar kankerbestrijding. Deelnemers worden als VIPS ontvangen en geëerd. Voor het inschrijfgeld zijn een warm ontvangst, een goodiebag én deelname aan de afsluitende barbecue inbegrepen!

Schrijf je nu in voor Zwem voor MIJ

Daag anderen uit voor Zwem voor MIJ

Download, deel, verspreid de folder: Flyer Zwem voor MIJ (pdf)

Daag vrienden, collegae, buren, familie of wie dan ook uit om zich óók in te schrijven voor de Sponsorzwemtocht voor het KWF. Wie het aandurft wordt als VIP ontvangen en door zijn sponsoren gevierd. Het gaat niet om de tijd, niet om de afstand maar om de opbrengst!

Sponsor zelf

Je kunt onze actie natuurlijk ook zelf direct sponsoren!
Ga hiervoor naar de actie pagina op de KWF site, zie https://acties.kwf.nl/zwemvoormijlithoss16sept2017


Een actie voor KWF Kanker Bestrijding