Borstcrawlcursus Arethusa

  • 1 maart 2019

Beste KWF-zwemmer,

Ga jij de uitdaging aan en zwem je mee met de zwemtocht voor KWF tijdens de Osse Maasrace op 31 augustus? Dan is de borstcrawlcursus wellicht iets voor jou.

Borstcrawlcursus Arethusa

De cursus is bedoeld voor mensen die de borstcrawl techniek goed willen leren beheersen of verder willen verbeteren. De minimum leeftijd om mee te doen aan deze lessen is 16 jaar. De lessen worden gegeven door Mandy Groen (vrijdag), Max Fernon Troenokarso (woensdag) en Wendy Nederkoorn (zaterdag).
borstcrawlcursus
Onderstaande thema’s komen in ieder geval aan bod:
Ligging
Armslag
Beenslag
Ademhaling
Hele slag / combinatie

De cursus bestaat in totaal uit 10 lessen. De kosten voor de totale borstcrawl cursus bedraagt 30 euro voor leden van Arethusa, 60 euro voor niet-leden. Masters die gewoonlijk trainen op het tijdstip waarop zij deel gaan nemen aan de cursus betalen 15 euro. Meldt je snel aan want we hebben plek voor maximaal 10 deelnemers per cursus. Op die manier hebben we veel tijd voor individuele aandacht!

Data en tijdstip:
Woensdag 20 mrt – 5 juni 2019 21.00-22.00 uur (let op meivakantie geen lessen)
Vrijdag 22 maart – 7 juni 2019 18.00-19.00 uur (let op meivakantie geen lessen)
Zaterdag 23 mrt – 8 juni 2019 9.00-10.00 uur (let op meivakantie geen lessen)

Heb je belangstelling?
Meld je dan aan door een e-mail met je voor- en achternaam en telefoonnummer te sturen naar masters@arethusa.nl. Geef hierin aan naar welke dag je voorkeur uitgaat en of je een beginner of al meer geoefende zwemmer bent. Laat het ook even weten als je lid bent bij Arethusa (en welke sectie) en wanneer je dan normaal gesproken traint.

Schoolslag:
Bij voldoende belangstelling willen we gaan kijken of het ook mogelijk is om een schoolslag-clinic te gaan organiseren. Een clinic zal bestaan uit 3 tot 5 lessen. Mocht je hier belangstelling voor hebben horen we het graag zodat we kunnen gaan kijken hoe we deze clinics vorm kunnen gaan geven.

Mocht je nog vragen hebben over deze cursussen neem dan gerust contact met mij op via bovengenoemd e-mailadres.

namens de (masters-)trainers,
Groetjes Wendy Nederkoorn