Golfbad Osse Maasrace 2017

Op zaterdag 16 september is door de Osse Zwem en Polo Club Arethusa alweer de 23ste editie van de “Golfbad Osse Maasrace” georganiseerd. Jarenlang beter bekend als de Harense Smid Zwemrace. Deze open water zwemwedstrijd is er één voor jong en oud, van fanatieke kilometervreter tot recreatieve (buiten-) zwemmer. Er is voor elk wat wils met zwemafstanden variërend van 250 meter tot en met 5 kilometer!!

Een nieuw spektakel in de Lithse Ham tijdens de Golfbad Osse Maasrace was Zwem voor MIJ, een duik voor het goede doel! Het concept is bedacht door Olympisch kampioen Maarten van der Weijden, samen met Inge Dekker en Joost Reijns (MIJ).

Deelname is in álle opzichten een echte belevenis en staat open voor jong én oud, maar ook (bedrijven)teams. Kortom een dag vol activiteit en sportiviteit!

Dit spetterende zwemspektakel heeft dit jaar voor het eerst plaats gevonden op de locatie van Maaspark De Lithse Ham.

Hieronder treffen jullie de totaaluitslag en het programmaboekje van de Golfbad Osse Maasrace 2017. We hopen dat jullie ondanks de wat frisse temperaturen hebben genoten van de wedstrijden en de sponsortocht. Foto’s van deze dag zullen een dezer dagen volgen. Houdt de site daarvoor in de gaten.

Tot volgend jaar!

Uitslagen Golfbad Osse Maasrace 2017     Programmaboekje Golfbad Osse Maasrace 2017

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent de Osse Maasrace schrijf je in voor onze nieuwsbrief.